Όχι απλά ένας ακόμη προμηθευτής. Ένας πολύτιμος σύμβουλος & συνεργάτης, για το σήμερα και το αύριο του εργαστηρίου σας.

η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία MedicLab Supplies ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2015 από τον Χημικό Γιώργο Σαραντόπουλο, με «μαγιά» την πολυετή εμπειρία και στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των Διαγνωστικών Εργαστηρίων.

Από τότε μέχρι και σήμερα αναπτυσσόμαστε και:

• Αυξάνουμε σταθερά τον κύκλο εργασιών μας.
• Ενισχυόμαστε διαρκώς με εξειδικευμένο και έμπειρο δυναμικό ανώτερης και ανώτατης μόρφωσης. Το ανθρώπινο δυναμικό μας διαθέτει την κατάλληλη
εκπαίδευση και προϋπηρεσία χρόνων σε καίριες θέσεις σημαντικών εταιρειών του χώρου των Διαγνωστικών.
• Χτίζουμε νέες και ισχυροποιούμε τις υπάρχουσες σχέσεις εμπιστοσύνης με τα Διαγνωστικά Εργαστήρια.

400+

Πελάτες

200+

Εξειδικευμένες λύσεις

Εταιρεία
Εταιρεία

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤH ΜΕΓΑΛΥΤΕΡH ΜΑΣ ΑΞΙΑ

Οι Συνεργασίες μας

Επιλέγουμε συνεργασίες με αξιόπιστους οίκους αντιδραστηρίων και εξοπλισμού των εργαστηρίων όπως τη Roche Diagnostics, τη Sysmex κ.α.

Διαρκής υποστήριξη

Είμαστε μαζί σας πριν αλλά και μετά την πώληση. Προσφέρουμε αξιόπιστη επιστημονική και τεχνική υποστήριξη.

Οι Πελάτες μας

Η στενή σχέση με τους πελάτες μας αποτελεί τη μεγαλύτερη αξία για μας. Προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις στις ανάγκες τους.

Γινόμαστε καλύτεροι

Στοχεύουμε στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Βελτιώνουμε συνεχώς την υλικοτεχνική μας υποδομή.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας παραμένει να προχωρήσουμε μπροστά – μαζί σας – οικοδομώντας ισχυρούς δεσμούς και υλοποιώντας φιλόδοξους στόχους για το σήμερα και το αύριο στην εργαστηριακή διάγνωση.
Θέλουμε να είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, να βοηθάμε αλλά και να δεχόμαστε βοήθεια στην προσπάθεια να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε.

Εταιρεία
Εταιρεία

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Στη MedicLab Supplies εργάζεται προσωπικό με ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστά τμήματα πωλήσεων, παραγγελιών και αποθήκης, λογιστηρίου, επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων μας.
Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι στη διάθεση των πελατών μας με σκοπό την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Βασική αρχή και δέσμευση της εταιρείας ΜEDICLAB SUPPLIES, αλλά και φιλοσοφία κάθε στελέχους της είναι να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους, να συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που θέτει η εταιρεία. Για να επιτύχει τα ανωτέρω η Διοίκηση της εταιρείας:
Έχει υιοθετήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (Σ.Δ.Π.) σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015, το οποίο και εφαρμόζει σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν επίπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών της και στην ικανοποίηση των πελατών της. Ανασκοπεί και βελτιώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών της εταιρείας, όπου αυτό είναι εφικτό, καθώς και την αποτελεσματικότητα των διεργασιών της και κατ’ επέκταση ολοκλήρου του Σ.Δ.Π. Θέτει μετρήσιμους αντικειμενικούς σκοπούς για την ποιότητα σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και σε κάθε επίπεδο διεργασιών.
 
Οι στόχοι αυτοί καθιερώνονται και αξιολογούνται ως προς το βαθμό επίτευξης τους στα πλαίσια της ανασκόπησης του Σ.Δ.Π.
Παρέχει τους απαραίτητους πόρους για την απρόσκοπτη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία όλων των τμημάτων της.
Επενδύει στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών της ώστε να προάγουν την Ποιότητα σε κάθε τους δραστηριότητα.
Παρακολουθεί, μετρά και αξιολογεί τις κρίσιμες παραμέτρους και διεργασίες ώστε να εξασφαλίζεται η Ποιότητα.
 
 

Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η εταιρεία ΜEDICLAB SUPPLIES αναγνωρίζει και ανταμείβει την ομαδική εργασία καθώς και την ατομική προσπάθεια, επενδύει στον άνθρωπο και σέβεται τον πελάτη. Η ΜEDICLAB SUPPLIES δεσμεύεται για τη διαρκή βελτίωση του ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας και κοινοποιεί αυτήν την προσπάθεια σε όλους τους εργαζόμενους και τους καλεί να σταθούν αρωγοί στο έργο της.

Πιστοποιητικά

Πολιτικη απορρητου

  1. Επισκόπηση της προστασίας δεδομένων

Γενικά
Τα παρακάτω παρέχουν μια απλή επισκόπηση του τι συμβαίνει στα προσωπικά σας στοιχεία όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Προσωπικές πληροφορίες είναι οποιαδήποτε δεδομένα τα οποία θα μπορούσαν να σας ταυτοποιήσουν. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το θέμα της προστασίας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου που ακολουθεί.
Πολιτική Απορρήτου
Ποιος είναι υπεύθυνος για τη συλλογή δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο;Τα δεδομένα που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον χειριστή της ιστοσελίδας. Τα στοιχεία επικοινωνίας του χειριστή βρίσκονται στην απαιτούμενη νομική ειδοποίηση του ιστότοπου.
Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας; Ορισμένα δεδομένα συλλέγονται όταν τα παρέχετε σε εμάς. Αυτό θα μπορούσε, για παράδειγμα, να είναι δεδομένα που εισάγετε σε μια φόρμα επικοινωνίας. Άλλα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τα συστήματα πληροφορικής μας όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Αυτά τα δεδομένα είναι κυρίως τεχνικά δεδομένα, όπως το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε όταν έχετε πρόσβαση στη σελίδα. Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα μόλις μπείτε στον ιστότοπό μας. 
Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας; Μέρος των δεδομένων συλλέγονται για να διασφαλιστεί η ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Άλλα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. 
Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα δεδομένα σας; Έχετε πάντα το δικαίωμα να ζητάτε πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα δεδομένα σας, την προέλευσή τους, τους παραλήπτες τους και τον σκοπό της συλλογής τους χωρίς χρέωση. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση, αποκλεισμό ή διαγραφή τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση που παρέχεται στη νομική ειδοποίηση, εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το ζήτημα του απορρήτου και της προστασίας δεδομένων. Φυσικά, μπορείτε επίσης να υποβάλετε καταγγελία στις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές. 
Analytics και εργαλεία τρίτων: Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να γίνουν στατιστικές αναλύσεις για τη συμπεριφορά σας κατά την πλοήγηση. Αυτό συμβαίνει κυρίως με τη χρήση cookies και αναλυτικών στοιχείων. Η ανάλυση της συμπεριφοράς σας κατά την περιήγηση στον ιστότοπο είναι συνήθως ανώνυμη, δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να σας αναγνωρίσουμε από αυτά τα δεδομένα. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την ανάλυση ή να την αποτρέψετε μη χρησιμοποιώντας ορισμένα εργαλεία. Θα σας ενημερώσουμε παρακάτω σχετικά με τον τρόπο άσκησης των επιλογών σας ως προς αυτό.
2. Γενικές και υποχρεωτικές πληροφορίες
Προστασία δεδομένων: Οι χειριστές αυτού του ιστότοπου λαμβάνουν πολύ σοβαρά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ως εμπιστευτικά και σύμφωνα με τους νόμιμους κανονισμούς προστασίας δεδομένων και την παρούσα πολιτική απορρήτου. Εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα συλλέγονται διάφορες προσωπικές πληροφορίες δεδομένων. Προσωπικές πληροφορίες είναι οποιαδήποτε δεδομένα τα οποία θα μπορούσαν να σας ταυτοποιήσουν. . Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε. Εξηγεί επίσης πώς και για ποιο σκοπό συμβαίνει αυτό. Λάβετε υπόψη ότι τα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω του Διαδικτύου (π.χ. μέσω επικοινωνίας με email) ενδέχεται να υπόκεινται σε παραβιάσεις της ασφάλειας. Δεν είναι δυνατή η πλήρης προστασία των δεδομένων σας από πρόσβαση τρίτων.
Ειδοποίηση σχετικά με τον υπεύθυνο για αυτόν τον ιστότοπο: Ο υπεύθυνος για την επεξεργασία δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο είναι: 
MedicLab Supplies Μον. Ι.Κ.Ε.
Τηλέφωνο: 2109948446
Διεύθυνση: Αιγιαλείας 17, Μαρούσι
email: info@mediclabsupplies.gr
Ο υπεύθυνος είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που μόνο του ή από κοινού με άλλους αποφασίζει για τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (ονόματα, διευθύνσεις email κ.λπ.).
Ανάκληση της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας: Πολλές λειτουργίες επεξεργασίας δεδομένων είναι δυνατές μόνο με τη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ. Αρκεί ένα ανεπίσημο email που υποβάλλει αυτό το αίτημα. Τα δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία πριν λάβουμε το αίτημά σας ενδέχεται να εξακολουθούν να υφίστανται νομική επεξεργασία.
Δικαίωμα υποβολής καταγγελιών σε ρυθμιστικές αρχές: Εάν υπήρξε παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, το θιγόμενο άτομο μπορεί να υποβάλει καταγγελία στις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές. Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή για θέματα που σχετίζονται με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων είναι η Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ελληνικού κράτους στο οποίο εδρεύει η εταιρεία μας. 
Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να έχετε δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε βάσει της συγκατάθεσής σας ή κατά την εκπλήρωση μιας σύμβασης που παραδίδεται αυτόματα στον εαυτό σας ή σε τρίτο μέρος σε τυπική, μηχαναγνώσιμη μορφή. Εάν χρειάζεστε την άμεση μεταφορά δεδομένων σε άλλο υπεύθυνο μέρος, αυτό θα γίνει μόνο στο βαθμό που είναι τεχνικά εφικτό. 
Κρυπτογράφηση SSL ή TLS: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL ή TLS για λόγους ασφαλείας και για την προστασία της μετάδοσης εμπιστευτικού περιεχομένου, όπως τα ερωτήματα που μας στέλνετε ως χειριστή του ιστότοπου. Μπορείτε να αναγνωρίσετε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας όταν αλλάζει από “http://” σε “https://” και το εικονίδιο κλειδώματος εμφανίζεται στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας. Εάν η κρυπτογράφηση SSL ή TLS είναι ενεργοποιημένη, τα δεδομένα που μεταφέρετε σε εμάς δεν μπορούν να διαβαστούν από τρίτους.
Πληροφορίες, αποκλεισμός, διαγραφή: Όπως επιτρέπεται από το νόμο, έχετε το δικαίωμα να σας παρέχονται ανά πάσα στιγμή πληροφορίες δωρεάν για οποιοδήποτε από τα προσωπικά σας δεδομένα που αποθηκεύονται, καθώς και για την προέλευσή τους, τον παραλήπτη και τον σκοπό για τον οποίο έχουν υποστεί επεξεργασία. Έχετε επίσης το δικαίωμα διόρθωσης, αποκλεισμού χρήσης ή διαγραφής αυτών των δεδομένων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση που παρέχεται στη νομική μας ειδοποίηση εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το θέμα των προσωπικών δεδομένων. 
Αντίθεση στα διαφημιστικά email: Με το παρόν απαγορεύουμε ρητά τη χρήση δεδομένων επαφών που δημοσιεύονται στο πλαίσιο των απαιτήσεων νομικής ειδοποίησης ιστότοπου σχετικά με την αποστολή διαφημιστικού και ενημερωτικού υλικού που δεν ζητείται ρητά. Ο διαχειριστής του ιστότοπου διατηρεί το δικαίωμα να λάβει συγκεκριμένη νομική ενέργεια εάν ληφθεί ανεπιθύμητο διαφημιστικό υλικό, όπως ανεπιθύμητο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
3. Συλλογή δεδομένων στον ιστότοπό μας
Cookies: Ορισμένες από τις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούν cookies. Τα cookies δεν βλάπτουν τον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Τα cookies καθιστούν τον ιστότοπό μας πιο φιλικό προς τον χρήστη, αποτελεσματικό και ασφαλή. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Τα περισσότερα από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα λεγόμενα “cookies συνεδρίας”. Διαγράφονται αυτόματα μετά την επίσκεψή σας. Άλλα cookies παραμένουν στη μνήμη της συσκευής σας έως ότου τα διαγράψετε. Αυτά τα cookies καθιστούν δυνατή την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησής σας κατά την επόμενη επίσκεψή σας στον ιστότοπο. Μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να σας ενημερώνει σχετικά με τη χρήση των cookies, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε κατά περίπτωση εάν θα αποδεχτείτε ή θα απορρίψετε ένα cookie. Εναλλακτικά, το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να δέχεται αυτόματα cookies υπό ορισμένες προϋποθέσεις ή να τα απορρίπτει πάντα, ή να διαγράφει αυτόματα cookies κατά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησής σας. Η απενεργοποίηση των cookies ενδέχεται να περιορίσει τη λειτουργικότητα αυτού του ιστότοπου. Τα cookies που είναι απαραίτητα για την ηλεκτρονική επικοινωνία ή για την παροχή συγκεκριμένων λειτουργιών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (όπως το καλάθι αγορών) αποθηκεύονται σύμφωνα με το άρθρο 6 § 1 στ του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Ο διαχειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον για την αποθήκευση των cookies για να εξασφαλίσει μια βελτιστοποιημένη υπηρεσία που παρέχεται χωρίς τεχνικά λάθη. Εάν αποθηκεύονται και άλλα cookies (όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση της συμπεριφοράς σας κατά την περιήγηση στον ιστότοπο) θα αντιμετωπίζονται ξεχωριστά σε αυτήν την πολιτική απορρήτου.
Αρχεία καταγραφής διακομιστή: Ο πάροχος ιστότοπου συλλέγει και αποθηκεύει αυτόματα πληροφορίες που μεταδίδει αυτόματα το πρόγραμμα περιήγησής μας σε “αρχεία καταγραφής διακομιστή”. Αυτά είναι:

Τύπος προγράμματος περιήγησης και έκδοση προγράμματος περιήγησης.
Χρησιμοποιημένο λειτουργικό σύστημα.
Διεύθυνση URL παραπομπής.
Όνομα κεντρικού υπολογιστή του υπολογιστή πρόσβασης.
Ώρα του αιτήματος διακομιστή.
Διεύθυνση IP.
Αυτά τα δεδομένα δεν θα συνδυαστούν με δεδομένα από άλλες πηγές.
Φόρμα επικοινωνίας: Σε περίπτωση που μας στείλετε ερωτήσεις μέσω της φόρμας επικοινωνίας, θα συλλέξουμε τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί στη φόρμα, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχετε, για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας και σε τυχόν επόμενες ερωτήσεις. Δεν κοινοποιούμε αυτές τις πληροφορίες χωρίς την άδειά σας. Επομένως, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα που εισάγετε στη φόρμα επικοινωνίας μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Αρκεί ένα ανεπίσημο email που υποβάλλει αυτό το αίτημα. Τα δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία πριν λάβουμε το αίτημά σας ενδέχεται να εξακολουθούν να υφίστανται νομική επεξεργασία. Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα που παρέχετε στη φόρμα επικοινωνίας μέχρι να ζητήσετε τη διαγραφή τους, να ανακαλέσουμε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευσή τους ή όταν ο σκοπός για την αποθήκευσή τους δεν ισχύει πλέον (π.χ. μετά την εκπλήρωση του αιτήματός σας). Οποιεσδήποτε υποχρεωτικές νομοθετικές διατάξεις, ειδικά εκείνες που αφορούν τις υποχρεωτικές περιόδους διατήρησης δεδομένων, παραμένουν ανεπηρέαστες από αυτήν τη διάταξη.
Εγγραφή σε αυτόν τον ιστότοπο: Μπορείτε να εγγραφείτε στον ιστότοπό μας για να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες που προσφέρονται εδώ. Τα δεδομένα εισαγωγής θα χρησιμοποιηθούν μόνο για το σκοπό της χρήσης του αντίστοιχου ιστότοπου ή υπηρεσίας για την οποία έχετε εγγραφεί. Οι υποχρεωτικές πληροφορίες που ζητούνται κατά την εγγραφή πρέπει να παρέχονται πλήρως. Διαφορετικά, θα απορρίψουμε την εγγραφή σας. Για να σας ενημερώσουμε για σημαντικές αλλαγές, όπως αυτές που εμπίπτουν στο πεδίο του ιστότοπού μας ή τεχνικές αλλαγές, θα χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καθορίστηκε κατά την εγγραφή. Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα που παρέχονται κατά την εγγραφή μόνο βάσει της συγκατάθεσής σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ. Αρκεί ένα ανεπίσημο email που υποβάλλει αυτό το αίτημα. Τα δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία πριν λάβουμε το αίτημά σας ενδέχεται να εξακολουθούν να υφίστανται νομική επεξεργασία. Θα συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα δεδομένα που συλλέχθηκαν κατά την εγγραφή για όσο διάστημα παραμένετε εγγεγραμμένοι στον ιστότοπό μας. Οι νόμιμες περίοδοι διατήρησης παραμένουν ανεπηρέαστες. 
4. Ανάλυση και διαφήμιση
Google Analytics: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού. Λειτουργεί από την Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Το Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα “cookies”. Αυτά είναι αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας και επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου από εσάς. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από τα cookies σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς μεταδίδονται συνήθως σε έναν διακομιστή Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Ο διαχειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον να αναλύει τη συμπεριφορά των χρηστών για να βελτιστοποιήσει τόσο τον ιστότοπό του όσο και τη διαφήμισή του.
Ανωνυμοποίηση IP: Έχουμε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα ανωνυμοποίησης IP σε αυτόν τον ιστότοπο. Η διεύθυνση IP σας θα συντομευθεί από την Google εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή από άλλα μέρη της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο πριν από τη μετάδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις αποστέλλεται η πλήρης διεύθυνση IP σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και συντομεύεται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες εκ μέρους του χειριστή αυτού του ιστότοπου για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπου από εσάς, να συντάξει αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και να παρέχει άλλες υπηρεσίες σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του Διαδικτύου για τον χειριστή του ιστότοπου. Η διεύθυνση IP που μεταδίδεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας ως μέρος του Google Analytics δεν θα συγχωνευθεί με άλλα δεδομένα που διατηρεί η Google. 
Πρόσθετο προγράμματος περιήγησης: Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση αυτών των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ωστόσο, θέλουμε να επισημάνουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη λειτουργικότητα αυτού του ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τη μετάδοση στην Google των δεδομένων που δημιουργούνται από τα cookies σχετικά με τη χρήση του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από την Google, πραγματοποιώντας λήψη και εγκατάσταση της προσθήκης προγράμματος περιήγησης που είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=el
Αντιρρήσεις στη συλλογή δεδομένων: Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή των δεδομένων σας από το Google Analytics κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Θα οριστεί ένα cookie εξαίρεσης που θα αποτρέψει τη συλλογή των δεδομένων σας σε μελλοντικές επισκέψεις σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Google Analytics διαχειρίζεται δεδομένα χρηστών, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου της Google: https://policies.google.com/privacy?hl=el .
Επεξεργασία δεδομένων εξωτερικής ανάθεσης: Έχουμε συνάψει συμφωνία με την Google για την εξωτερική ανάθεση της επεξεργασίας δεδομένων μας και εφαρμόζουμε πλήρως τις αυστηρές απαιτήσεις των γερμανικών αρχών προστασίας δεδομένων κατά τη χρήση του Google Analytics.
Συλλογή δημογραφικών δεδομένων από το Google Analytics: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τις δημογραφικές δυνατότητες του Google Analytics. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία αναφορών που περιέχουν δηλώσεις σχετικά με την ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών του ιστότοπου. Αυτά τα δεδομένα προέρχονται από διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος από την Google και από δεδομένα επισκεπτών τρίτων. Αυτά τα δεδομένα που συλλέγονται δεν μπορούν να αποδοθούν σε συγκεκριμένο άτομο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ανά πάσα στιγμή προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις διαφημίσεων στο λογαριασμό σας Google ή μπορείτε να απαγορεύσετε τη συλλογή των δεδομένων σας από το Google Analytics, όπως περιγράφεται στην ενότητα “Αντιρρήσεις στη συλλογή δεδομένων”.
Google reCAPTCHA: Χρησιμοποιούμε το “Google reCAPTCHA” (εφεξής “reCAPTCHA”) στους ιστότοπούς μας. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται από την Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Το reCAPTCHA χρησιμοποιείται για να ελέγξει εάν τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί στον ιστότοπό μας (όπως σε μια φόρμα επικοινωνίας) έχουν εισαχθεί από έναν άνθρωπο ή από ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα. Για να γίνει αυτό, το reCAPTCHA αναλύει τη συμπεριφορά του επισκέπτη της ιστοσελίδας με βάση διάφορα χαρακτηριστικά. Αυτή η ανάλυση ξεκινά αυτόματα μόλις ο επισκέπτης του ιστότοπου εισέλθει στον ιστότοπο. Για την ανάλυση, το reCAPTCHA αξιολογεί διάφορες πληροφορίες (π.χ. διεύθυνση IP, πόσο καιρό ο επισκέπτης βρίσκεται στον ιστότοπο ή κινήσεις του ποντικιού από τον χρήστη). Τα δεδομένα που συλλέγονται κατά την ανάλυση θα προωθηθούν στην Google. Οι αναλύσεις reCAPTCHA πραγματοποιούνται πλήρως στο παρασκήνιο. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας δεν ενημερώνονται ότι πραγματοποιείται μια τέτοια ανάλυση. Η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται στο 6 § 1 στ του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Ο διαχειριστής του ιστότοπου έχει έννομο συμφέρον να προστατεύσει τον ιστότοπό του από καταχρηστική αυτόματη ανίχνευση και ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google reCAPTCHA και την πολιτική απορρήτου της Google, επισκεφθείτε τους ακόλουθους συνδέσμους:
https://policies.google.com/privacy?hl=el & https://www.google.com/recaptcha/about/
Ενημερωτικό δελτίο
Δεδομένα ενημερωτικού δελτίου: Εάν θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας, χρειαζόμαστε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και πληροφορίες που μας επιτρέπουν να επαληθεύσουμε ότι είστε ο κάτοχος της καθορισμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε αυτό το ενημερωτικό δελτίο. Δεν συλλέγονται επιπλέον δεδομένα ή συλλέγονται μόνο σε εθελοντική βάση. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα μόνο για να στείλουμε τις ζητούμενες πληροφορίες και δεν τις διαβιβάζουμε σε τρίτους. Επομένως, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα που εισάγετε στη φόρμα επικοινωνίας μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την αποθήκευση των δεδομένων και της διεύθυνσης email σας, καθώς και τη χρήση τους για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή, π.χ. μέσω του συνδέσμου “κατάργηση εγγραφής” στο ενημερωτικό δελτίο. Τα δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία πριν λάβουμε το αίτημά σας ενδέχεται να εξακολουθούν να υφίστανται νομική επεξεργασία. Τα δεδομένα που παρέχονται κατά την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο θα χρησιμοποιηθούν για τη διανομή του ενημερωτικού δελτίου έως ότου ακυρώσετε τη συνδρομή σας όταν τα εν λόγω δεδομένα θα διαγραφούν. Τα δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει για άλλους σκοπούς (π.χ. διευθύνσεις email για την περιοχή μελών) παραμένουν ανεπηρέαστα.
Πρόσθετα και εργαλεία
You Tube: Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί προσθήκες από το You Tube, το οποίο διαχειρίζεται η Google. Ο χειριστής των σελίδων είναι το You Tube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Εάν επισκεφθείτε μία από τις σελίδες μας με προσθήκη You Tube, δημιουργείται σύνδεση με τους διακομιστές του You Tube. Εδώ ο διακομιστής You Tube ενημερώνεται για ποιες από τις σελίδες μας έχετε επισκεφτεί. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο You Tube, το You Tube σάς επιτρέπει να συσχετίσετε τη συμπεριφορά περιήγησής σας απευθείας με το προσωπικό σας προφίλ. Μπορείτε να το αποτρέψετε αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο You Tube. Το You Tube χρησιμοποιείται για να κάνει τον ιστότοπό μας ελκυστικό. Αυτό αποτελεί δικαιολογημένο συμφέρον σύμφωνα με 6 § 1 στ του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό δεδομένων χρήστη, μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων του You Tube στο σύνδεσμο: https://support.google.com/youtube/answer/2801895?hl=el .
Χάρτες Google: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την υπηρεσία Χαρτών Google μέσω ενός API. Λειτουργεί από την Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Για να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google, είναι απαραίτητο να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση IP σας. Αυτές οι πληροφορίες μεταδίδονται γενικά σε έναν διακομιστή Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Ο πάροχος αυτού του ιστότοπου δεν επηρεάζει αυτήν τη μεταφορά δεδομένων. Η χρήση των Χαρτών Google είναι προς το συμφέρον να κάνει τον ιστότοπό μας ελκυστικό και να διευκολύνει την τοποθεσία των τοποθεσιών που καθορίζονται από εμάς στον ιστότοπο. Αυτό αποτελεί δικαιολογημένο συμφέρον.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό δεδομένων χρήστη, μπορείτε να βρείτε στη δήλωση προστασίας δεδομένων της Google στο σύνδεσμο: https://policies.google.com/privacy?hl=el .