Όχι απλά ένας ακόμη προμηθευτής. Ένας πολύτιμος σύμβουλος & συνεργάτης, για το σήμερα και το αύριο του εργαστηρίου σας.

υπηρεσιεσ

Στη MedicLab Supplies δίνουμε μεγάλη σημασία στην μετά την πώληση υποστήριξη των προϊόντων μας. Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει το Τμήμα Επιστημονικής και Τεχνικής Υποστήριξης το οποίο στελεχώνεται διαρκώς με έμπειρο προσωπικό με βασικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας

Υπηρεσίες

Επιστημονική Υποστήριξη

Το προσωπικό Επιστημονικής Υποστήριξης

Υπηρεσίες

Τεχνική Υποστήριξη

Το προσωπικό Επιστημονικής Υποστήριξης

Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Το έμπειρο Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας μας λειτουργώντας συμβουλευτικά είναι πάντα πρόθυμο να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες και τις προκλήσεις του σύγχρονου Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των συνεργατών μας, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε
τη βέλτιστη από τις προτεινόμενες λύση εξασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την αποδοτικότερη και συμφερότερη λειτουργία του εργαστηρίου σας.

Παραγγελίες & Παραδόσεις προϊόντων​

Στη MEDICLAB SUPPLIES έχουμε ως βασικό μας μέλημα την καλύτερη και αξιόπιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Για το σκοπό αυτό βελτιώνουμε συνεχώς και στελεχώνουμε το τμήμα παραγγελιών μας με σύγχρονο λογισμικό και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Την ίδια στιγμή συνεργαζόμαστε με έμπειρους και καταξιωμένους παρόχους υπηρεσιών μεταφορών και αποστολών εξοπλισμού και αντιδραστηρίων, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουμε τα ίδια μέσα παραδόσεων με την αύξηση του αρμόδιου προσωπικού και του στόλου αυτοκινήτων μας. Από εσάς ζητάμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Υπηρεσίες

Το μελημα μασ

H Medical Supplies παρέχει μια σειρά από ειδικά προσαρμοσμένες στους στόχους των πελατών μας υπηρεσίες. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητα και την ευελιξία που απαιτείται για την κάλυψη των προσδοκιών των πελατών μας και την ανάπτυξη ισχυρών και μακροχρόνιων συνεργασιών μαζί τους.