Όχι απλά ένας ακόμη προμηθευτής. Ένας πολύτιμος σύμβουλος & συνεργάτης, για το σήμερα και το αύριο του εργαστηρίου σας.

Roche AVL 9180

Ο αναλυτής AVL 9180 της Roche είναι ένας αναλυτής για τον ποσοτικό προσδιορισμό της συγκέντρωσης ηλεκτρολυτών σε δείγματα ορών, πλάσματος, ολικού αίματος ή ούρων. Μπορούν να προσδιορισθούν οι ηλεκτρολύτες:
Νάτριο, Κάλιο, Χλώριο, Λίθιο και Ασβέστιο (ιονισμένο) σε διάφορους συνδυασμούς τους. Ο προσδιορισμός απαιτεί ελάχιστη ποσότητα δείγματος (τυπικά 95 μl). Η ταχύτητα των μετρήσεων είναι 60 δείγματα την ώρα χωρίς εκτυπώσεις ή 45 δείγματα την ώρα με εκτυπώσεις.
Τα ιοντοεπιλεκτικά ηλεκτρόδια που χρησιμοποιεί δεν απαιτούν καμιά φροντίδα συντήρησης (Maintenance Free) και είναι έτοιμα προς χρήση για εύκολη αντικατάστασή τους όποτε χρειαστεί. Τα αντιδραστήρια που απαιτούνται βρίσκονται σε ενιαία συσκευασία (SnapPak) με τα
απόβλητα καθιστώντας τη διαχείρισή τους εύκολη και ασφαλή. Διαθέτει εύκολο στη χρήση menu, δυνατότητα αποθήκευσης αποτελεσμάτων ελέγχου ποιότητας 34 ημερών, υπολογισμού SD & CV, μνήμη των 20 τελευταίων μηνυμάτων. Ενσωματωμένη οθόνη Dot Matrix 2 γραμμών 16 χαρακτήρων και θερμικός εκτυπωτής. Διαθέτει τη δυνατότητα επικοινωνίας με πρόγραμμα LIS για τη διαχείριση των αποτελεσμάτων.
Διαστάσεις: 33,5 x 31,5 x 29,5 cm (Υ x Π x Β). Βάρος: περίπου 6 Kg

Πατήστε εδώ για το φυλλάδιο του αναλυτή